Vi monterar en trappa men levererar en möbel

Att byta en trappa är ju, trots allt, ett relativt stort ingrepp i ett hus och genom vår långa erfarenhet av trappmontage runt om i Sverige så har vi utvecklat en god förståelse för de förväntningar som våra kunder har.

Alla vill förstås ha en väl fungerande, säker och vacker trappa men den ska också vara väl integrerad i den övriga miljön. Vi förstår dem. Trots allt, trappan är ju husets viktigaste möbel. Vi har också insikten att vi befinner oss i vår kunders hem och gör ett ingrepp ”i hjärtat av huset” så att montaget behöver göras effektivt, säkert och med så lite stök som möjligt. Brukligt är att det tar ungefär en dag för våra montörer att montera in en vacker, väl fungerande inomhustrappa helt färdigt. Då är också allt städat, utplockat och klart. 

Under våra år som specialister på trappmontage så har vi utvecklat ett genuint intresse för montageprocessen och en stolthet i att leverera vackra ”trappmöbler” till våra kunder. Inget gnissel, knarr eller andra felaktigheter som kan grumla användarupplevelsen. 

Vår långa erfarenhet av trappmontage innebär också att vi har monterat de flesta typer av inomhustrappor som finns på marknaden. Vill du ha en erfaren och engagerad trappmontör till er nya inomhustrappa så vågar vi därför lova dig ett väl utfört hantverk. 

Vi utför trappmontage med fördel i väst- och sydsverige men kan montera trappor på andra platser om så önskas. 

Har du några funderingar eller är i behov av ett trappmontage? Kontakta oss så kan vi se hur vi kan hjälpa dig.